Sidste afsnit

Så blev det tid for det sidste afsnit af Krøniken

Jeg har nydt, at følge Ida og alle de andre, det må jeg erkende. Synes det har været, rigtig godt lavet, og givet et fint tidsbillede, ligesom Matador også gjorde i sin tid. Krøniken er “min” tid, hvorfor jeg selvfølgelig synes, den er så meget mere spændende. Den tåler helt sikkert et gensyn, og er nok en af de DVD’er jeg kunne finde på, at investere i, når den engang kommer ud.

Og som den romantiker jeg nu også er, var jeg jo rigtig glad for, at Ida og Palle fik hinanden og det i den grad “i enden”, for det var først i sidste sekund, at det lykkedes – og som Ida sagde, man skal ikke selv vente på, at tingene sker altid, nogengang skal man også selv hjælpe til, og ønske højt, og sige, hvad man føler. Man kan risikere at blive lykkelig og at den anden også har tænkt sådan. Og det er da bare dejligt… 🙂 Må jeg i det nye år blive lige så heldig som Ida! Palle er iøvrigt spillet helt genialt af Anders W. Bertelsen, som er en af de få danske skuespillere, der endnu ikke (som visse andre!!!) er blevet misbrugt i forkerte sammenhænge – han er god, jeg håber, han holder stilen.