Senere….

Ja, så gik det meste af denne dag også! Jeg fik sovet i den store stol, set uddrag af en Harry Potter film (elsker Harry Potter, både som film og bøger), og en meget, meget interesant udsendelse om en dansk gut i London, der VIRKELIG kørte med klatten – Søren Jessen hedder han og har flere restauranter i London på højt plan. Godt gået. Du kan læse om den første restaurant her.

Har det stadig ikke godt, men da jeg vågnede, synes jeg, det gik lidt bedre – not really so har jeg lige fundet ud af. Men jeg fik da lige købt update til mit virusprogram og ordnet lidt her på computeren. Så vil jeg gå ud og gå i bad, og lægge mig på sofaen igen. Jeg har lige besluttet at jeg vil lave indlæg for vennerne i udlandet på Engelsk også. Ikke hver gang, men noget af det vil jeg oversætte og lave i to hold evt. el. hvordan det nu bliver. Det har jeg ikke helt besluttet, hvordan jeg gør, el. om jeg laver en opsumering af det, jeg har skrevet om på dansk. Det bliver nok sådan, da jeg ellers er bange for, at mit hoved falder af. Jeg fik iøvrigt også ringet til øjenlægen, men det fik jeg ikke meget ud af, der var ikke nogen, så jeg må prøve igen imorgen.

Husk at jeg gerne vil have kommentarer her også, og har du ikke login så skriv til mig. Bye for now 🙂