Sløj i solskin

Idag var det ellers meningen, at jeg skulle pakke Julepynten ned. Det står i en stor bunke og fylder hele mit spisebord. Det bliver ikke idag… jeg er sløj, Guderne skal vide, hvorfor, men sløj det er jeg. Det har ligget og luret nogen dage, men om det denne gang er noget allergi lige som sidst, el. hvad, det ved jeg ikke, men jeg må blive på sofaen idag. Ikke mindst i håb om, at blive frisk til imorgen, hvor jeg skal op og besøge Helle. Det glæder jeg mig vildt til. Hun har fået 2 små misser, som jeg jo absolut skal se.

Har lige været nede og hente fotos. Der var fra i sommer til nu og Juleaften med også. Så lidt sommer her midt i kan i få, fra Den Gamle By i Ã…rhus, hvor jeg var sammen med Birgitte, Emil og Susanne. Der er dejligt, og jeg glæder mig til at besøge Birgitte igen ligesåvel som selve Ã…rhus by, der var rigtig dejlig, det jeg så af den. På et tidspunkt kommer alle billederne fra den tur i fotoalbum også. Der skal meget op endnu, men jeg må jo tage det i “heat”.

Jeg bliver vanvittig, nu vil computeren ikke læse den CD jeg med møje og besvær har fået lavet hos fotohandleren???? Suk, jeg hader teknik, når det ikke virker!!! Nå, men det bliver ikke lige nu, jeg løser det. Må smutte forbi ham igen imorgen, når jeg skal ud og køre. Suk!

1 thought on “Sløj i solskin

  1. Hej D.

    Ja det var en rigtig hyggeligt tur, vi havde i den Gamle By. Så vi må gøre det om engang til sommer, for vi nåede jo slet ikke at se det hele inden vi blev trætte i benene. :o)

    Jeg har haft 1. arbejdsdag på mit nye arbejde i dag – så jeg er lidt brugt i hovedet.

    Knus Birgitte

Der er lukket for kommentarer.