Øv da osse!

Læste lige den her artikel til morgen, men jeg så det også på nyhederne igår, om 2 personer, der er blevet dræbt efter sammenstød med en hest, hesten døde selvfølgelig også. Puha, jeg kan blive helt dårlig. Jeg har prøvet (da jeg boede på Falster) – Gudskelov ikke at køre ind i en hest, men også at møde en løbsk pony, på en mørk landevej kl. ca. 22 om aftenen. Jeg er enddog hestekyndig, men uden midler (havre f.eks) er det helt umuligt, og kan endda være det alligevel, at indfange sådan et “bæst”! Og inden jeg nåede noget som helst, var den over alle bjerge. Desværre i forkert retning i forhold til en befærdet vej. Jeg prøvede at henvende mig på nærmeste gård, for at høre, om de kendte til den, men ingen hjemme. Til sidst ringede jeg til Politiet, og de ville så tage sig af det. Mere kunne jeg dårligt gøre. Jeg kom fra København, og var på vej hjem og var ærligt talt træt. Og iøvrigt væk var den også alligevel.

Der har desværre været mange episoder er over sommeren også, med løbske heste – ville folk for hulen bare tjekke deres hegn, så vi undgik den slags. Det er jo helt forfærdeligt, 2 helt unødigt dræbt og også en hest er gået tabt, fordi folk ikke sikre deres hegn godt nok.
Selvfølgelig kan der ske et uheld, og vi er alle mennesker, men den her ting, er noget, som ved omtanke, burde kunne stort set undgås.