Torsdag er dagen….

..hvor der sker alverdens ting rundt omkring. Alle skal noget, el. der sker forskelligt for folk. En veninde får sin nye sofa idag, en anden skal til røntgen, jeg får IGEN badekarmand – i skrivende stund, er han kommet, en helt bestemt person vender hjem idag, og sådan er dagen idag hele vejen rundt speciel. En af mine mange fætre har fødselsdag, og min venindes barnebarn har 2 års fødselsdag idag – han er godt nok sød – TILLYKKE MED HAM!

Forleden fik jeg en stak billeder fra dels i sommer, og helt op til her i Julen. Det smarte var så, at jeg havde fået dem på en CD, så jeg netop også kunne bruge dem her på computeren. Men det smarte gik ligesom af det, da min computer ikke ville læse CD’en??? Igår tog jeg ned på biblioteket for at se om deres ville – det ville den sørme, så jeg måtte uploade til min gmail, og så kan jeg hente dem derfra. Men jeg skal da have opklaret, hvorfor min egen ikke vil. Teknik nogengange!!! Et af dem, jeg holder allermest af, er et fra Den gamle By i Ã…rhus, hvor jeg var under et besøg hos min veninde Birgitte:

Copyright deborah.dk

Det var lidt sommerstemning her i vintermørket. Jeg vil ikke sige kulden, for det er jo dårligt koldt p.t.

Igår var jeg på besøg hos min veninde Helle, som jeg fornyeligt, har fået kontakt med igen, efter mange, mange års pause. Hun har været her en gang, og jeg var så oppe og skulle se, både hendes hus, hendes datter og 2 små misser, hun lige har fået. Jeg startede selvfølgelig med at køre for langt, men i det mindste, var jeg godt klar over det, da jeg gjorde det, men ringede så til Helle for lige at fastslå, at jeg havde ret – det havde jeg – tilbage igen! Og så fandt jeg det også uden problemer. Jeg havde jo glemt at tage med i mine betragtninger, at det ville være mørkt, når jeg kørte, og det gør altså en forskel. Oveni var det myldretid på motorvejen – GYS!!! Jeg er vant til de øde Lollandske landeveje, så det er noget af et kulturchock pludseligt at skulle køre 65 km på motorvejen!!!! 🙂 Nå men skidt pyt, det gik godt, og vi havde en dejlig aften, som gik alt for hurtigt. Vi fandt den gamle bog frem med Klasserne fra EFG – hold op det var sjovt “kan du huske hende/ham” og der dukkede fuldstændig uhyrlige ting frem af hukommelsen – det var sjovt. Vi skulle have en bog fra HH også, med endnu flere minder i, men den kunne Helle ikke finde. Mine ligger i en kasse på Falster, hvor jeg skal have dem hjem fra, inden de går til, hvis ikke det er sket. Misserne “Prop” og “Bertha” var jo helt vildt bedårende, som kun kattekillinger kan være det, den ene frækkere end den anden. Gråstribede små væsenener, hvor Bertha praktisk nok har lyserød tud – og “Prop” er en lille bastant basse, der skam er helt klar på, hvornår han ikke vil dele noget som helst. Han kunne knurre værre end noget, jeg har hørt fra en voksen kat – han skal nok blive munter 😉 Helt vildt dejlig!!! Og det minder mig jo så om mine, da de var små. Her er “Tutten” foreviget, da han var killing. Et billede, der iøvrigt var i kattens Værns kalender et år:

Copyright deborah.dk

Helle’s datter Nanna (9 år) deltog i aftenen, og var også noget af tiden på sit værelse. De har et helt nyt og meget moderne hus – arkitekttegnet træhus. Rigtig flot, men jeg glæder mig til også at se det i dagslys. Men området var rigtig dejligt, og jo meget centralt og fredeligt alligevel.

Idag SKAL jeg have pakket Julepynten ned, selvom jeg overhovedet ikke gider. Som I vil vide, skulle jeg have nået det igår, men det fik jeg ikke, og nu går den ikke længere. Så jeg vil forlade jer, og vende frygteligt tilbage.