Min første CD

Jeg har haft travlt idag, jeg har været til nede med vasketøj, til sol, lægen, på apoteket, på indkøb, og hente vasketøjet igen. Alt imens dette har foregået, har jeg hørt musik – min første CD overhovedet. Ikke at jeg før jeg fik den, måtte undværet musik. Slet ikke, jeg havde et par hundrede LP’er. Denne købte jeg på en tur til London, men hvorfor det lige blev den, husker jeg ikke. Jeg havde en nyopvågnet interesse for det klassiske, og har nok hørt nogen i radioen fra den, el. med koret el. Kiri. Købt blev den, og det har jeg ALDRIG fortrudt, det er en genial CD, og selv nu så mange år efter, jeg købte den, kan jeg falde helt i staver, og skal gøre vold på mig selv, hver gang, jeg skal ud af bilen, og slukke for musikken. Så god er den. Prøv at gå ind på linket, og rul lidt ned af siden, der kan du lytte til bidder af numrene på den, og skulle du også få lyst til at eje den,  så kan du såmænd også købe den der

Da jeg endelig kom hjem, fik jeg lige pakket nogen plasticsække omkring Juletræet og båret det i kælderen og SÃ… gad jeg altså heller ikke mere idag. Jeg er dødtræt nu, og har “til en afveksling” hovedpine, så jeres indlæg bliver ikke længere idag. Men for nu ønsker jeg alle en god weekend.

2 thoughts on “Min første CD

Der er lukket for kommentarer.