Slet ikke spildt


Jeg har været GOD idag, rigtig, rigtig god!!! Jeg har formået mere her, end jeg overhovedet troede. På min blog. Jeg har fået rettet fejl, jeg selv har lavet, og jeg har udforsket nye veje, og fundet i land. Således kan jeg nu ses på forsiden af denne side 🙂 Om det er godt el. skidt, skal jeg lade andre afgøre. Men nu er jeg der. Det bliver nok skiftet ud igen, men nu skulle jeg prøve, og ligeledes fik jeg skrevet lidt om mig der på forsiden. Senere skal jeg skrive lidt mere om mig selv også. Så jeg er faktisk glad og stolt, fordi jeg har fundet ud af så meget idag. Jeg har fået tæller (gratis) på sitet også, forneden, så kan jeg følge med, om nogen besøger mig i det hele taget. Det ved jeg da, at nogen gør heldigvis.Det viser sig, at der ligger en masse viden gemt, fra da jeg gik i skole, som jeg slet ikke vidste jeg havde. Men det er da dejligt, at årene på IMMA ikke har været spildt 😉 Nej det vidste jeg nu godt, men alligevel dejlig med den viden i baghovedet, når nu jeg også synes, det er sjovt. Håber I nyder mit indlæg fra tidligere idag om Rocky.

Dagen er fløjet afsted, for når jeg først sætter mig her, bliver jeg fuldstændig opslugt. Det værste er, at hovedet ikke kan tåle det, men lige nu går det da. Det lykkedes mig omkring kl. 11 at løsrive mig og få pakket det sidste af Julen ned, og sætte de fleste kasser i kælderen. Der er et par tilbage, som får lov at vente til imorgen.

Nu vil jeg suse forbi webbanken og betale en sur, sur regning, så jeg kan slippe for at tænke mere over den. Og så kalder sofaen for idag. Enjoy your weekend!

Forresten, jeg begejstrede med mine fotos forleden og har lovet flere, så jeg må vel hellere lige finde lidt til øjnene også. Her er et mere fra den gamle by.

Copyright deborah.dk

Her er et andet af mine favoritter, af en tidligere venindes kat “Mille” – er hun ikke smuk? 😉

copyright deborah.dk
Således vil jeg trække mig tilbage med en rigtig god fornemmelse, og håbe at I derude også har haft jeres små og store sejre, om det er over koder (her taler vi programmeringskoder), el. andre små el. store ting ;-). Hav en god aften….

P.S.: Jeg skrev dette tidligere iaften, men da virkede det ikke for mig, det gør det nu.