Dårligt nyt

Det var min mening, at jeg ville skrive en helt bunke til jer her i eftermiddag, og fortælle om nye ting her, og planer jeg har for sitet. Det får jeg ikke gjort. Hvis jeg havde gjort det inden telefonesamtalen for en times tid siden, så ville jeg have fået et gjort (det gjorde jeg ikke, p.g.a. servernedbrud os min udbyder). Men efter den, må jeg sige “luften gik ud af ballonen”. Min meget gode veninde har lige fortalt mig, at hendes mand har uhelbredelig cancer. De får den bedste behandling og håber på det bedste, men det er ikke den bedste prognose. Jeg er meget, meget ked af det på deres vegne og lettere chokeret lige nu, så jeg kommer tilbage til jer senere…. 🙁

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.