Dejlig opringning

Idag er sådan en dag, hvor man bare skal ligge på sofaen og vente på, at vejret “går over” – el. det bliver imorgen el. et el. andet. Det regner,og det bliver ved at regne. Til gengæld spredte en lille opringning stor glæde her idag. Min venindes mand kan pudse vinduer, og er god til det, og jeg havde nævnt for min kære veninde, at mine da egentlig trængte, så hvis hendes mand ville…… og det ville han, og har været her idag – og jeg kan se MEGET mere klart og tydeligt ud af mine vinduer. Jeg vidste godt, at de trængte, men at det var så slemt, var jeg sådan set ikke klar over. Nu har vi aftalt, at han kommer fast og pudser dem. DEJLIGT – tak for opringning og pudsning! Således startede en lidt træls dag sådan set godt.
Hvad værre er, der er en løber i badekarret!!!:@ Han kommer og retter på torsdag formiddag – men igen, han er nu så sød, men det er ved at være træls! Men idag kan jeg da endelig komme i bad, så det vil jeg gøre om lidt, når jeg lige har været i kælderen med de sidste kasser med Julepynt, og så skal jeg sætte planter på plads. Nu har jeg jo mere end et par stykker så det kommer til at tage lidt tid – for så kan jeg lige så godt vande samtidig.