Endelig

Lykkedes det mig at få udryddet de sidste kasser. Det lyder helt åndssvagt, at nogen få kasser skulle betyder SÃ… meget. Men de har fyldt hos mig, fordi jeg har været møghamrende irriteret på dem og så har jeg alligevel ikke taget mig sammen til at få dem i kælderen. Nu fik jeg alt i kælderen idag. Nu mangler jeg så bare det pokkers luftsrum, som skal tømmes helt. Det bliver ikke imorgen, for der får jeg gæster. Min far til middag, og senere kommer min søster også, så det skal jeg forberede lidt. Bage en kage og sådan lidt.

Udover kasserne idag, har jeg fået ordnet køkken og sat nogen flasker også og noget, jeg havde stående på køkkenbordet ind i et skab,og så iøvrigt kasseret den bakke, jeg havde det stående på. Den ruster! Ikke så rart, så den ryger ud og så flaskerne ind i skabet. Det giver mere plads. Så det var egentlig helt dejligt at få gjort. Så har jeg afleveret bilen til min far, og handlet lidt til imorgen. jeg var jo nødt til at have noget chokolade, hvis jeg vil lave chockoladekage ikke? Men den fortæller jeg mere om imorgen. Foreløbig håber jeg I har haft det godt, og nyder det milde vejr. Jeg har lige været ude og kigge på mit termometer – det er 10,5 grader!!!