The one and only….

Ja der er kun een af ham, og jeg kan stort set ikke komme på nogen, der når ham til sokkerne på nogen måder. Det være sig udseende, udstråling og talent. Han er bare fantastisk – manden alle mænd vil være, og alle kvinder vil have – jeg taler selvfølgelig om Sir Sean Connery.

Der er kavalkade med ham på TV for øjeblikket og igår kom jeg til at se The Presidio (1988) som jeg faktisk aldrig havde set før. Den var med både Mark Harmon og Meg Ryan også, som jeg begge holder af.  

Bagefter så jeg overrækkelsen og festen for Sir Sean Connery fra i sommer, hvor han fik tildelt en “AFI Life Achievement Award.” Den er blevet uddelt til andre i årene selvfølgelig, bl.a. til en anden favorit hos mig Meryl Streep. En dejlig udsendelse, med mange klip fra et udvalg af filmenen med SC. Der var ingen ende på alt det gode, folk ville sige om ham, og det forstår man jo godt. Selv nu i relativ høj alder besidder han en udstråling og autoritet, der ikke er mange forundt. Som jeg startede med at sige, kan jeg ikke (det kunne de heller ikke til festen) komme på andre, der besidder det hele i en grad som ham. Man taber ganske enkelt pusten i selvskab med ham. Dette selvfølgelig endnu mere IRL, men da så ganske bestemt også, på film. Da de viste klip fra hans lange karrierer var det godt nok svært, at vælge, hvornår han var dejligst – men et er sikkert, han er stadig en fantastisk mand på alle måder. Det kræver en helt speciel mand, at blive kåret til den mest sexede man i live, i en alder af næsten 60 i 1989 – det blev Sir Sean.

Og Gudskelov kan vi nyde ham på film mange, mange år frem. Lige nu kan vi se frem til dels “Det rusiske Hus”  og ” De uovervindelige” på torsdag. på TV iaften og på det store lærred er det Indiana Jones, der starter optagelser i 2007.