Planlægning

Var hvad dagen igår handlede om. Jeg skulle have min far og min søster her, så vi kunne tale om, hvad der skal ske på min far fødselsdag i marts måned. Han fylder rund, så noget synes vi jo, der skulle ske, men vi vidste ikke, hvad far havde tænkt sig. Vi nåede da også frem til, at noget skal ske, og har lagt de store rammer omkring det. Far skal så lige “simre” over nogen detaljer.

Far kom til middag, hvor jeg havde lavet laks med en hvidvinssauce, gulerødder og squash til og kartofler. Det smagt faktisk godt, og far var helt vild med det. Så det var godt. Til dessert, el. aftenkaffe som blev sen, fordi min søster først ankom kl. næsten 20.30, havde jeg lavet Nigella Lawsons Chocolate Cloud Cake. Jeg puttede ikke flødeskum på den, som hun gør, det ville næsten blive for meget. Det er en superlækker kage (uden mel) som er en chokoladeelskers drøm. Men bestemt kun til særlige lejligheder! Enjoy.

Dagen gik med at gøre rent og gøre maden klar og lave kagen. Jeg måtte til byen fordi det chokolade, jeg havde fået købt, var af for ringe beskaffenhed og så skulle jeg også have noget smør. Det var op og ned to gange! Men så fik jeg da rørt mig lidt og fik lidt luft, så det var ok.

Igår var også dagen, hvor en gammel ven fra galopbanen fik sat sit ene ben af. Så nu er det slut med ridningen for hans vedkommende vil jeg tro. Det og hestene var hele hans liv. Jeg er spændt på at se, hvad så når han ikke kan det mere. Ikke sjovt, ligemeget hvordan vi vender det. Har sendt ham et kort, som en lille opmuntring, men det er jo godt nok en ringe trøst, men alt man lige sådan kan gøre.

1 thought on “Planlægning

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Så langt så godt

Der er lukket for kommentarer.