De små tings magt

Jeg har været uinspireret de sidste dage, udover, at jeg har været helt opslugt af den der bog, som jeg også har skrevet om tidligere idag. Min inspiration til at skrive her, kom vel stort set tilbage med bogen, kan man sige. Om ikke andet, kunne jeg skrive lidt om den. jeg er stadig ikke ellers vanvittig inspireret, men det kommer nok igen.

Det er sådan lidt i det hele taget, jeg er uinspireret, men så indimellem er der da lyspunkter. Jeg kom sådan til at tænke på, om andre tænker over, hvor stor forkel en lille ting kan gøre for et andet menneske. Bare så lille en ting, som en sms på rette tid, en opringning, en mail, at nogen tænker på en. Det kan ikke kun være mig, der har det sådan? Lige nu sidder jeg lige og mangler denne her sms el. opringning fra en helt bestemt person, som ville gøre en STOR forskel. Nu er der omstændigheder, der gør at jeg sagtens forstår, hvorfor jeg ikke lige får den, men jeg gad vide, om DU ved, hvor meget så lille en ting kan betyde. Om ikke andet inspirerede det mig til at skrive lidt om det her… 🙂 Du kender det sikkert, man har så hulens meget, man gerne vil sige, at man er lige ved at boble over, og man kan ikke komme af med det, fordi situationen kræver, pli, omtanke og tålmodighed? Jeg indrømmer – mig og tålmodighed 😉 Vi er sgu ikke ret gode venner, men så kan jeg lære det kan jeg! Og jeg KAN godt, for nu varer det heller ikke så længe…

En positiv ting – jeg er blevet inviteret til Antibes! Og jeg har sådan set tænkt mig at tage en tur derned. Det er en veninde, der arbejder der p.t., og kun i begrænset periode, så det er om at tage muligheden, mens den er der. Så skriver jeg pludselig, at nu rejser jeg, så ved I hvorfor! Jeg skal faktisk nu her kigge priser. Det er flyet til Nice, jeg skal med – det er da ikke så tosset vel?

Hm, hvad man ikke finder af finurligheder på nettet som det kan ses, er jeg 35% Irsk 🙂


You’re 35% Irish


You’re probably less Irish than you think you are…
But you’re still more Irish than most.

Det var Liselottes blog, der inspirerede mig!