Helt opslugt….

Den hvide Masai

af en bog….Ja det har jeg været siden, jeg i forgårs hentede den her bog på biblioteket. Jeg har læst den uden at stoppe et eneste øjeblik næsten, udover det mest nødvendige. Den hedder “Den hvide Massai” af Corinne Hoffmann. Den handler om, hvordan hendes liv vendes op og ned, på en ferie til Kenya, og hun falder for en Masai kriger. Det er en meget dramatisk historie, som også er filmatiseret. Jeg har ikke set filmen endnu, men jeg vil helt sikkert. Det ville jeg før, jeg læste bogen og det var sådan set på filmsitet jeg så om historien første gang. Personerne har andre navne i filmen (hvorfor det lige gøres ved jeg ikke!!!), men ellers skulle filmen følge bogen godt. Jeg har læst lidt rundt omkring, og folk kritiserer filmen for at være manglende i sin forklaring af, hvorfor og hvordan Corinne kan vælge sådan et liv og vælge at leve sådan. Det er helt pointen, det er mod AL sund fornuft, og hun forstår det ikke engang selv. Jeg synes ihvertfald bogen var helt vildt spændende og facinerende. Når jeg har set filmen vender jeg tilbage…

1 thought on “Helt opslugt….

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En tur på biblioteket

Der er lukket for kommentarer.