Lidt fotos

Jeg har tidligere skrevet om min dejlige ferie i England i november, hos min veninde Janne. Jeg fik faktisk ikke taget nær så mange fotos, som jeg gerne ville, men især fik jeg taget, da vi var på Towcester Racecorse og jeg har nu fået fremkaldt filmen. Jeg har også prøvet at få fat på gutten, vi skulle kontakte, når det skete, og enten kan jeg ikke læse, el. også fejlæser jeg nummeret, men nu vil jeg prøve igen. For noget må da passe. Det er lidt ærgerligt, hvis det ikke kommer til at lykkes, nu hvor vi endda har gjort os ulejligheden. Jeg har sms’et flere kombinationer af nummeret. Men har ikke været heldig indtil nu, og har kun fået besked om at det er forkert modtager. Nu har jeg lige prøvet igen og ringe til forskellige numre. Bare han havde fået mit nummer…. Her er lidt fotos fra dagen.

Hovedbygningen på Towcester

Den ene bygning/tribune på Towcester Racecourse
©deborah.dk

Manden med hesten ;-)

Den søde fotograf, som gerne ville have kopi
af foto af sig selv med en hest. I baggrunden
den anden bygning/tribune.

©deborah.dk

Udsigt over banen

Udsigt udover banen, med hestene der kommer i mål.

©deborah.dk