Grumpy old men @%!?(

Nr. 8 1992

copyright deborah.dk

Jeg forstår det ikke! Nu har jeg haft noget tid til at gruble mig grøn i hovedet over det. Hvordan folk kan være SÃ… ignorante og totalt egoistiske og selvcentrerede for ikke at tale om navlebeskuende. Det går tilsyneladende godt nok med at tro, at man slider og slæber HELT gratis vel og mærke, og så samtidig kan kan forvente at blive talt til som man er 5 år i bedste fald, og i det hele taget blive behandlet ikke meget bedre end under slaveriet.

NÃ…R man så efter måneders biden tænderne sammen tillader sig at reagerer på det (at gå sin vej), så bliver man bare hældt ud, uden nogen som helst omtanke for, hvad det har kostet mig af smerter, og dage på sofaen at yde den indsats, jeg har gjort. Og uden at gøre mine til, at ville tale om tingene el. på nogen måde give mig en chance. Jeg har hele tiden gjort, som jeg fik besked på, og aldrig nogensinde været fræk el. uforskammet. Det er takken!!! Jeg ved ikke, hvad årsagen er, men jeg ved at mange andre også er holdt op samme sted og af samme grund. Så jeg ved denne person er SVÆR at omgås, og det gør da slaget lidt lettere.

Jeg er egentlig lettet, for jeg synes sgu ikke, jeg blev behandlet spor pænt og så kan de ærlig talt blive fri. Jeg har ikke behov for at man gør sig klog på mit helbred og latterliggør mig, når jeg siger, der er ting, jeg ikke kan. Så nu kan de lave alt det sure helt selv! Jeg kan godt for tiden til at gå, uden at skulle nedgøres og behandles dårligt som tak for hårdt arbejde. Det store tab er samværet med hestene, som jeg elsker, og jeg savner min yndling helt forfærdeligt.

Det var åbenbart dårlig kemi, jeg ved ikke hvorfor. Jeg har kendt vedkommende i mange år, og det virkede som om, der til sidst bare blev arbejdedet på at få mig ud – nu er det lykkedes – Congratiolations!