Hyldest til en nabo og ven!


Udsigt fra mit hus mod marker – sådan her fra køkken og soveværelse

Puha jeg er træt her til morgen synes jeg! Men skidt med det, jeg sidder her og får morgenkaffen, og vågner stille og roligt, inden jeg går igang. Jeg får besøg idag! Af min kære søde, og dejlige tidligere nabo og gode ven Gerhard
Udsigt Kragemosevej

Udsigten lige ud for mit hus, set hen mod G! Træet der skygger er en kæmpe Valnød!

Inden jeg flyttede til storbyen, så jeg jo Gerhard rigtig meget, og han har været den bedste nabo og ven man få! Ingen tvivl om det! Før han flyttede boede vi lige dør om dør i Nakskov, og så flyttede han til Dannemare (For de uindviede ligger både Nakskov og Dannemare på Lolland).

Gerhard er naboen, der låner dig sin bil, når du har brug for det, handler for dig, når du er syg, og kører dig til toget i nødssituationer, og passer din kat! Og iøvrigt lægger øren til dine hjertesorger -og kvaler – det være sig kærestesorger og/el. at man er ked af det i det hele taget, så meget man overhovedet kan forlange og så serverer han dejlig musik (opera/klassisk – andet findes ikke i G.’s verden), og dejlig vin til ovenikøbet – så hvordan kan man have en bedre ven end det?? You tell me!

Updateret 27. oktober 2017 – nyt foto, da de andre var forsvundet, og originalerne er væk.

4 thoughts on “Hyldest til en nabo og ven!

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Afslutning?

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Rastløshed og rødvin

 3. Hej Søde D

  Det er altid dejligt og underholdende at læse din side!!
  Håber du får en hyggelig dag med din gamle nabo. Han lyder til at være et dejligt menneske. Dem kunne vi godt bruge lidt flere af på jorden:o)

  Knus
  Birgitte

Der er lukket for kommentarer.