Hel almindelig høflighed…..

Didlregn

For mig er helt almindelig høflighed bl.a. at svare på en sød, venlig henvendelse – el. i det hele taget! Jeg skriver sjældent noget ligegyldigt, og selvfølgelig forventer jeg ikke svar på jokes o.lign.

Men jeg FORVENTER et svar, når jeg spørger pænt til folks helbred, liv, levned og iøvrigt henvender mig med alvorlige emner. Jeg kan ikke forstå, hvad der er blevet af helt almindelig høflighed! Jeg har også venner i USA og andre lande, og nogen af dem, kunne så vidt jeg ved, være faldet døde om, i op til mange og triste afsnit – for svar på noget som helst får jeg stort set aldrig. Jeg har i sjældne tilfælde fået autogenereret svar fra computeren om, at mailen er læst, men jeg hører ALDRIG noget fra personen i den anden ende! Hvad hulen er det for en opførsel! Jeg synes det er under al kritik, og hvis ikke folk ved det før, så ved de det nu!

Folk har travlt – ja og hvad så, det er som om det er blevet en KÆMPE undskyldning for DÃ…RLIG, DÃ…RLIG opførsel – jeg er træt af det! READ MY LIPS – TRÆT!!

Behandel andre som du gerne vil behandles – jeg tvivler på, at folk gerne selv vil behandles som de nogengange behandler mig! Tænk jer da for hulen lige om.

Og ja det regner og ja jeg er i dårligt humør lige nu, og det er også p.g.a. DÃ…RLIG opførsel -hvorfor skal folk skuffe en, gang på gang! Jeg synes ellers jeg er blevet rigtig god til at forvente ingenting fra folk, men det lykkes sgu alligevel for dem som man troede så meget bedre om, at “få skovlen under en”. Nu vil jeg gå min vej, og håbe at der bliver rettet op på det her til imorgen – jeg er ked af det – jeg taler her om noget specifikt lige her, men generelt mener jeg det sgu – tænk jer om, SÃ… travlt må man sgu ikke have!

0

1 thought on “Hel almindelig høflighed…..

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Opdrag jeres børn

Der er lukket for kommentarer.