- 5-6 mellemstore løg
- ½-1 fed finthakket hvidløg
- smør/olie til stegning
- 1-1½ liter suppe
- (tørrede krydderurter el. en frisk suppevisk) – jeg brugte rosmarin, basilikum, salvie, og timian, og 2 laurbærblade – kom i et tefilter, lad koge med
- Friskkværnet peber
Pil løgene og hvidløg. Hak dem ret fint. Smelt/opvarm fedtsof i en tykbundet gryde og kom løgene i, og lad dem dampe uden at brune, til de er klare (gerne under låg – rør ofte). Tilsæt suppe (vand + bouillon). Tilsæt din krydderier i teposen, el. suppevisken (som du også kan komme i teposen. Kog suppen under låg 20 minutter. Krydderier tages op og smag suppen til.
- Serveres med flütes/ostebrød efter smag og behag – evt. gratinerede.
0
Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Rastløshed og rødvin
Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Rastløshed og rødvin