Utroligt!!! – om at få ferie på jobbet!!!

Hvordan kan folk være så krævende og urimelilge!!! Jeg har lige læst den her blog om en pige, som er helt ude af den, fordi hendes mand ikke kan få ferie på samme tid som børnenen. Det havde de regnet med!!! Bare ærgerligt! Eftersom hendes mand tydeligvis har haft ferie på et populært tidspunkt hvert år i mange år, må det være nogen andres tur. Bare fordi de ikke har børn i skole selv, kan det jo være de har børnebørn el. noget andet. Det er sagen uvedkommende. Firmaet skal jo have hjulene igang og alle kan ikke have ferie på samme tid – vågn dog op til den virkelige verden for himlens skyld!!! Jeg er SÃ… træt af danskernes forkælede attitude!!! Min far holdt stort set aldrig ferie, og jeg er ikke død, men det er i den anden ende af skalaen – men for hulen!!!!

1 thought on “Utroligt!!! – om at få ferie på jobbet!!!

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Educate your children

Der er lukket for kommentarer.