“Living life”

Er min veninde Lotte Bay’s blognavn, og titlen på hendes nye digtsamling af samme navn, der udkom idag , det kan du læse mere om her. Det digt, der er vist der, er jeg godt nok vild med. Jeg har desværre ikke været til reception idag, men tænkt på hende hele dagen. Sidder jo ligesom her på “djævleøen”, så det kniber sgu lidt desværre.

Lotte signerer sin bog til reception
©Lotte signerer sin bog til receptionen
Billedet er bragt med tilladelse

Jeg vil bare lige sige, at jeg også er stolt af hende, og glæder mig til at læse bogen. Den hedder altså “Living Life” og kan købes her. Den koster den rørende sum af 166,- kr. incl. forsendelse – jeg skal ihvertfald have en. Og senere kommer den også på biblioteket. Og i avisen har hun skisme også været…det kan du læse her.

TILLYKKE SØDE VEN, godt gået, du er bare god!
Jeg rykker indlægget op, fordi jeg nu har fået tilladelse til at bruge fotoet af Lotte også, senere idag kommer der også link til en radioudsendelse (så fik jeg linket), hun var med i, i andledning af bogen. Og måske billede af bogen.

2 thoughts on ““Living life”

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Ingen dans på roser - med stress!

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Nyheder på flere fronter

Der er lukket for kommentarer.