Opdrag jeres børn

Jeg læste lige blog her til morgen og kan KUN inderligt give ham ret. Børn har snart “enevælde”. Jeg kan godt lide børn – velopdragne børn vel og mærke. Der er ikke noget værre end det modsatte. Jeg forstår ikke de forældre, der ikke kan se, at de ikke gør deres unger nogen tjeneste ved, at man tænker “Puha det var godt de gik”. Det er jo ungerne det går ud over – både når de er børn og når de bliver voksne og ikke aner, hvad helt almindelig pli er. Tænk over det vær nogen gode modeller for jeres børn. Det er forhåbentlig ikke sådan at alle de forældre, der har sådan nogen uvorne unger ikke selv har lært det, for så står det godt nok skidt til. Gør jer selv, os andre og ikke mindst ungerne den tjeneste, at opdrag jeres børn

Min søster skal have ros – hendes 2 drenge er noget af det mest velopdragne og søde man kan tænke sig – så tak til hende for dem og det. Hav en god dag og nyd solskinnet!