Nyheder på flere fronter

Living lift - Lottes bog
©Brugt med tilladelse
Så blev det søndag og hvilken dag det har været. Den startede med en hyggelig mail – igen fra Jakob – uha det er dejligt at høre fra ham, jeg blir sgu så glad HVER gang! 🙂 Den har været lidt ensformig, den har nemlig stået på computer hele dagen. Og mit hoved er som følge deraf, ved at falde af i op til flere afsnit. Derfor bliver dagens indlæg ikke langt. Hvis du som følge deraf finder fejl, så giv mig lige et praj, for jeg kan næsten ikke hænge sammen nu! 🙁 Men jeg er skisme, som jeg vist har sagt før, glad for, at der er så meget viden, der hænger ved. Der er der ting, jeg ikke lige sådan kan løse, men i det store hele synes jeg nu, det går ganske strålende – så er det godt, man ved, hvor man kan spørge, el. slå det op. Som I kan se, har alt det sidden her i det mindste udmøntet sig i nyt design. Færdig er jeg ikke helt, men det begynder helt sikkert at ligne noget.
Jeg har flere projekter “i ærmet”, men pyh det tager sin tid. Men jeg håber, I kan lide nyhederne – den anden nyhed er Lottes bog, som jeg jo har fortalt om tidligere, og nu har jeg fået billede af bogen også, som linker til forlaget, hvor I kan købe bogen. Jeg skal huske at sige, at Lotte selv har malet coveret, og du kan se flere af hendes malerier på hendes hjemmeside. Enjoy og god aften!

1 thought on “Nyheder på flere fronter

Der er lukket for kommentarer.