Sne?

220107
Så starter endnu en uge, som får slut længe inden, jeg når at fatte, at den er begyndt. Underligt så hurtigt tiden den flyver synes jeg. Sad her alt for meget igår. Det er svært, når man har så meget, man gerne vil have lavet og helbred og hoved ikke følger med. Nå, men jeg må tage det lidt i etaper, og det prøver jeg da også på, men jeg er jo en utålmodig sjæl, når jeg først har sat mig noget i hovedet. Jeg vil gerne have lavet den engelske udgave af sitet, så jeg er ved at uploade engelsk version til dem, der skal have glæde af det, og så skal alt “fyldet” flyttes og gøres ved. Det er ikke svært som sådan, tror jeg ikke. Nu havde jeg jo hjælp første gang, men jeg føler mig frem et skridt ad gangen så går det nok. Det skal jeg fortælle jer, når vi når så langt.
Dt sner RIGTIG meget, meget mere end fotoet viser, for det er taget til siden jeg tog det. Jeg vil gå så langt som at kalde det snestorm. Det er meningen, jeg skal i biffen iaften sammen med Dodo. Nu må vi se, hvordan vejret er. Hvis hun hellere vil udskyde, så gør vi det, men går alt efter planen, skal vi se “Breaking and Entering” med Jude Law, ham blev vi jo lidt hooked på, efter at have ste “The Holliday”. Men jeg skal skriver mere om filmen og alt det, når jeg har set. Nu vil jeg gå ud og tage opvasken og få et dejligt varmt bad, og så slappe af indtil iaften. Ryggen har det ikke bedre end godt af at sidde så meget igår, så ….hav en dejlig dag, indendøre!!! 🙂 Havde forresten en underlig oplevelse igår. Jeg rendte ind i en gammel veninde hos pizzamanden igår. Ingen sagde el. gjorde noget, så der skete ingenting. Underligt, eftersom vi har kendt hinanden siden vi var 6 år gamle og bor dør om dør næsten. Faktisk utroligt at jeg ikke har mødt hende før nu, efter at have boet her i 9 måneder…..