Underlig dag

Jeg ved ikke, lige hvorfor jeg synes, det er en underlig dag. Måske fordi jeg har gået helt i min egen verden idag, og stort set ikke talt med nogen sådan rigtigt. Vågnede klokken 4 i nat, helt omtumlet og kunne selvfølgelig ikke sove igen. Stod op og ringede til en ven på nattevagt, og så var jeg “moden” til at gå i seng igen – havde også lige tændt “dyret” her, inden jeg trillede omkuld igen, ved hjælp af en pille. Men dagen bliver sådan underlig, når man har været vågen midt om natten.
Fik da sovet til tror den var 8.30, men var smadret alligevel, da jeg vågnede. Nørklede her i flere timer og var noget nær hysteriets rand, da jeg ikke kan få visse ting, til at gøre som jeg vil. Jeg tror ganske enkelt, jeg skal læse nogen instruktioner indenad. Bl.a. har jeg fundet ud af at det med at centrere fotos, er en hyperdårlig ide, medmindre man vil have skidtet til at gå helt i coma. Jeg prøvede at lave mig en linkside med fine roser ved hvert afsnit -skullle jeg ALDRIG have gjort. Det gik helt “i ged”. Og det skal da for hulen kunne lade sige gøre. Og så vil jeg også gerne have mine kommentarer op her på forsiden, det kan jeg heller ikke finde ud af – ved det har noget med det der RSS-feed at gøre – tror jeg nok, så meget jeg har luret hist og pist, men jeg ved det ikke. Jeg har skumle planer om at spørge en af dem, som har luret kunsten. Men generelt vil jeg læse på teksten.

Gik en tur ned til byen og var i sol, og så gik jeg ned til fakta en tur og handlede til den føromtalte ret – kun for at konstaterer, da jeg kom hjem, at jeg var løbet tør for løg – “bugger”! Men skidt nu med det, maden blev god og velsmagende, og jeg får løg imorgen.

Min lille skærmydsel fra forleden er ikke anderledes. Jeg er ikke sur mere, for det ligger ganske enkelt ikke til mig at gå og murer over sådan noget. Jeg HADER at “være uvenner” og dårlig stemning, så jeg tilgiver jo nok, hvis jeg hører mere fra ham. Han er meget lig mig på det punkt, han bærer heller ikke nag, så det tror jeg nu nok, jeg gør. Spørgsmålet er hvornår, og hvordan og hvor han er henne. Faktisk savner jeg ham, men jeg ved også, at før han er klar, er der ingen idé i noget som helst alligevel. Det er dejligt når man “smelter” bare man hører vedkommendes stemme…. sådan har jeg det med ham, og har altid haft!
Som jeg fortalte forleden, løb jeg på en gammel veninde her forleden. Og hende hilste jeg ikke på, og det har sine årsager. Jeg vil sige, at jeg KAN blive SÃ… trådt over tæerne, at jeg får nok, og det er sket der. MEN er folk store nok til at give en undskyldning, bliver de også som regel tilgivet – det tror jeg godt, hun ved, og hun ved jo, hvor jeg er, hvis hun skulle få lyst.

Lige nu koncentrere jeg mig, om mig, og komme i form. Jeg skal op til lægen, der er altså noget galt, udover astma, og mange andre skavanker, så skal jeg ikke være så forpustet, det kan ikke være rigtigt. Jeg har bestemt, at jeg vil gå til fittness, når jeg kommer hjem fra Frankrig, og det skal være her, for det er til at betale. Desværre ligger det uhensigtsmæssigt for mig, men det må jeg bide i mig. Jeg har trods alt tiden til at tage frem og tilbage. Så må der gå mindst 2 formiddage med det! Og så svømning en gang i ugen, så skulle det da nok give noget. Om ikke andet vil jeg få det bedre med min ryg igen. Da jeg boede i Nakskov, da svømmede jeg faktisk en gang om ugen, og det var godt. Så jeg skal igang igen.