At komme i form

Jeg har været ude og cykle idag, og heldigvis kan jeg godt lide det. Det skal jeg gøre noget mere og iøvrigt prøve alt, hvad jeg orker at komme i form, var beskeden fra lægen – med “i form” menes også at tabe mig, og det VED jeg jo altsammen. Og det gør jeg så! Når jeg kommer hjem fra Frankring, skal jeg jo igang med fitness. Besøget gik sådan set på at klarlægge at der ikke er noget galt med mit hjerte – og Gudskelov for det, tværtimod og blodtrykket var også super! 🙂
Idag cyklede jeg så til lægen, og jeg var på biblioteket, fordi jeg kunne se, jeg stod til at have en bog som jeg troede, jeg havde afleveret. Senere viste det sig, at den lå i bilen!!! Pinligt, nå men bare skidtet dukkede op, det er det vigtigste.

Ellers har jeg siddet her ved computeren. Jeg fandt alle mine koncertbilletter frem og har skrevet dem alle ind under “Koncerterne” og senere skal jeg så skrive nogen indlæg om de forskellige. Det troede jeg først skulle være derinde, men det kan jeg godt se på det hele, at det skal det ikke! Det må komme som indlæg for sig selv på en el. anden vis. Det er utroligt, hvad man kan glemme, og hvad man pludselig husker, når man sidder og skriver sådan noget 🙂 Senere skal jeg illustrere lidt med nogen billeder. Jeg mangler den berømte scanner stadigvæk, og et ordenligt kamera. Med tid kommer vel råd.

Jeg har også fået lagt ønskeseddel her – det skal siges, at den er LANGT fra færdig! Nu vil jeg gå ind og slappe lidt af, og planlægge noget SUND aftensmad, med hvad jeg nu har i huset. Jeg skal jo have ryddet ud, inden afrejse og pengepungen animere heller ikke til andet.