Lang, men god dag… og “Before women had wings” (1997)

Så blev det dagen, hvor jeg skulle begynde og motionere, om ikke andet herhjemme. Jeg har nemlig flere work-out videoer, og i brug kom så en af dem. Det gik fint, og jeg er fuld af fortrøstning.

Jeg har også spiste mine tilladte point idag – ikke alle, jeg skal også have aftensmad, men jeg er meget motiveret, og glad. Så det er altsammen godt.

Skulle have været ude og køre med en veninde idag, og besøge hendes hest. Vi blev enige om at skyde det p.g.a. vejrsituationen, som trods alt havde ændret sig noget fra g.d. så imorgen skal jeg ud og køre.

Til gengæld må motionen have givet mig masser af energi, for jeg har været igang meget af dagen. Vasket tøj i hånden, vasket op og ordnet køkken, installeret anti-virusprogram på PC, og set en film med Oprah Winfrey i en birolle. Den er bask, men rigtig rigtig god. Jeg kan varmt anbefale dig at låne den på DVD/Video, men du skal IKKE se den sammen med dine unger, den er meget barsk, men utrolig velspillet af alle inplicerede parter. Den havde kun een stor fejl, og det var, at tårene trillede og man egentlig ønskede at historien var fortsat, da vi nåede enden.
Den hedder “Before women had wings” (1997) og handler om den her familile, der lever under fattige kår i 50’erne i USA. Faderen går hen og skyder sig selv. Egentlig ville man synes, det ikke er noget tab, for han banker den her kone for et godt ord. Da han så endelig gør sig selv den ulejlighed at skyde sig selv (han har truet med det flere gange), så bryder konen helt sammen. Det handler så om, hvad der sker familien efterfølgende. Du kan ihvertfald få DVD’en her. Jeg har også skrevet lidt om filmen på IMDB.
Filmen er øvrigt baseret på en bog, som jeg vil prøve, om jeg kan få lufferne i på biblioteket. Det kunne man, så jeg har lige bestil den, du kan se mere her.

Nu er jeg også træt. Vil suse ud og få mig lidt aftensmad. Skal have lidt kartofler i ovnen og kalkunbryst og revet gulerod.

1 thought on “Lang, men god dag… og “Before women had wings” (1997)

Der er lukket for kommentarer.