Forelsket

…. ja ikke i en mand, men i en hest!!! 🙂 Jo det kan man skam godt, især sådan en “steg” som ham, jeg så idag. Han hedder “George” og er ganske bedårende – hvis man ellers kan sige det om en hest af hankøn. Ikke desto mindre, er han hvad man kan kalde “en hundehvalp” af opførsel, bare så sød. Han er en charmetrold født i 1996 og engelsk fuldblod – og så ligner han ovenikøbet min første hest meget af udseende. Meget, meget smuk. Hm, jeg kan endda blive den stolte ejer af ham, hvis jeg kan se mig vej ud af det financielle, men det kan jeg jo nok ikke… Vi må se, der skal regnes på det ihvertfald!! Unødvendigt at sige, at jeg føler vi hører sammen 😉

“Hera” Min første fuldblods kærlighed/hest
(Er ikke taget af mig, men af min første kæreste ;-))
©deborah.dk

Altså en god dag, med en dejlig hest – og hans staldkammerater, og bagefter dejlig te og hjemmebagt kage! Undervejs fik Susanne og jeg sludret, længe siden så det var også skønt. Jeg fik opskriften på kagen – senere skal jeg dele med jer. Guf – siger jeg jer! Håber I også har haft en dejlig dag.

6 thoughts on “Forelsket

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Morgentanker

  2. 😥 Ja det er trist. Men jeg synes bestemt at du skal komme op og ride igen. Din elskede Trille ville nok også synes, det var trist, hvis du aldrig kom ud igen…

  3. IHHHH! ja jeg elskede min Trille, Haflinger, hvad jeg ikke har fortalt hende, det bedste var når vi var stranden og bade skønt, hun dødede desvære af kolik jeg glemmer det aldrig, har ikke været ude at ride siden den gang, det sætter spor.

  4. Tak Therese, ja man husker sådan noget… Jeg var jo heldig at have så smuk en hest. Selvom jeg senere har mødt mange, så er ens første kærlighed også på det punkt noget særligt.

  5. Ã…h, min første hestekærlighed var halvt fuldblod halvt oldenborg. Stor som et højhus og grå/hvis. Hun hed Anita. Jeg elskede hende!!!

Der er lukket for kommentarer.