Flittig

Jeg har da bare været overflittig idag. Ude og cykle, gjort rent og suset rundt her som en hvirvelvind og ryddet op, gjort rent og ordnet planter. Dejligt at have været så effektiv. Til gengæld har jeg ikke siddet her ret meget. Men det skal jo også fordeles lidt. Jeg fik et bad, og så satte jeg mit i den store stol – og gik ud som et lys *Griner* – Det var lige i overkanten. Men dejligt bagefter alligevel. Nu vil jeg gå ud og få lidt mad og slappe af.

Mine hestedrømme fra gårsdagens blog, er blevet pakket ned. Ikke fordi jeg ikke på een måde gerne vil, men det er bare ikke realistisk, hverken fysisk, psykisk el. økonomisk, og det må jeg altså forholde mig til. Jeg har endelig fået et ukompliceret liv, og nogen muligheder og alt det ville jeg sætte over styr mere el. mindre, og det kan jeg ikke, udover at det økonomisk ikke er realistisk uden store ofre. Men dejlig det er han, helt sikkert, også derfor jeg lod mig rive med… 🙂 Hav en god aften.