En aften på sofaen


Er hvad det blev til. Efter jeg forlod jer herinde, ordnede jeg et par småting i køkkenent – opvasken og lavede noget mad. Og så gik jeg ellers “i koma” på sofaen. Jeg havde de bedste intentioner om at se et program på DR2 om angst, og havde formidlet videre til en veninde, at hun også skulle se. Vi havde begge de bedste intentioner – not so! Hun glemte det, og jeg gik ud som det berømte Julelys! Helt kold gik jeg! Nu indhentede de sidste dages aktivitet mig fuldsstændig, og i skrivende stund, kan jeg dårligt se ud af øjnene, og skal “se dyner” så snart jeg har skrevet dette indlæg.

Nu tror jeg, jeg har fundet den bedste løsning på mit “problem” med oversættelserne”, simpelthen et program (plugin=programudvidelse), der oversætter hele siden til hvilket sprog man kunne ønske sig. Så er der små flag, der vises, og man kan trykke på, og få siden vist i det sprog man ønsker sig. Det skal jeg kigge på, når jeg kommer hjem. Det bliver Engelsk, Tysk og Hollandsk for mit vedkommende. Når nu vi skal igang, er der jo ingen grund til at begrænse sig.

Jeg er stadig pavestolt af mit Favicon, og at det lykkedes mig. Nu skal jeg have lavet nogen flere projekter imorgen. Hvad det bliver skal vi se imorgen. For nogengange, bliver de helt anderledes end planlagt. Jeg skal igen også have ordnet de links, der er for mange igen nu – mig og begænse mig – det duer jeg ikke godt til.

Da jeg vågnede fra min lur på sofaen, var det til et tema på DR2 om udstationerede soldater, og hvad det gør ved dem. Nu er det jo heldigvis ikke alle, der får det så slemt, som nogen af dem man så. Men at de skal have bedre og kvalificeret hjælp hvis de har problemer, kan der slet ikke være nogen tvivl om. Vi har jo også i DK set skrækkelige eksempler på, hvad der kan ske, hvis sådan noget får lov at eskalere. En noget brat og ikke særlig munter ting at vågne op til. Ja vågen og vågen, det er så meget sagt.
Sov godt, nu vil jeg gå i seng ihvertfald, inden jeg falder ned af pinden.

Opdateret 18. Februar 2021