Er man god eller hvad?

Joh, det synes jeg da selv ihvertfald. Nu er det ENDELIG lykkedes mig, at få Blogbot.dk (ikke aktiv længere red.) ned hvor jeg ville have det MED linkhenvisning også. Det tog mig jeg ved ikke, hvor lang tid.

Så ville jeg jo have et favicon på mit site også – det lykkedes også, så jeg kan næsten ikke få armene ned igen. Dejligt, når tingene lykkes.

Igår var jeg jo så flittig med lejligheden og rengøring, at jeg kunne tillade mig at sætte mig her og tage en slapper idag. Dejligt. Mens jeg så film, fik jeg syet nogen knapper i, der har bedt om det længe. Bare så dejligt at få gjort. Filmen jeg så, kan I jo læse om i morgenens indlæg.

Nu tror jeg, jeg vil tage mig en kop kaffe og slappe lidt af – det har jeg vist fortjent. Senere lidt opvask, men ikke noget slemt. God dag til jer!

Opdateret 10. januar 2021

1 thought on “Er man god eller hvad?

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » En aften på sofaen

Der er lukket for kommentarer.