En helt

Jeg har for nogen dage siden mødt en af hverdagens helte – Malene. Vi mødtes via hendes site (det er senere deaktiveret), og jeg spurgte, om hun ville hjælpe mig, med nogen problemer med mit site. Det ville hun og takket være hende, kan jeg nu vise kommentarer på min side.

Det var ikke så svært som jeg forestillede mig, og det viste sig, at der var en fejl i den tekst jeg kopiererede over. Så var det jo ikke så underligt, det ikke virkede. Nu virker det – Tusind tak til Malene!! Iøvrigt fik jeg sendt hende et link, så hun fik nyt tema på sit site. sådan kan man få gode oplevelser på nettet.

Jeg har en fornemmelse af, at vores udveksling af erfaringer/viden fortsætter og det er da hygsomt!

Også tak til Liselotte, som sporede mig ind på det rigtige plugin – der er ca. en milliard af dem.

Mit humør blev straks bedre, nu hvor jeg kunne glæde mig over denne feature, som jeg har ønsket mig fra starten – så kom og kommentér hos mig og hav en god aften.

Opdateret 18. februar 2021

1 thought on “En helt

Der er lukket for kommentarer.