Hjælp!!!

Har haft en møgdag – hvorfor?? Det er for kompliceret, tror jeg Det kan man vel med rette blive, hvis folk “pisser på” en? Og det var der en der gjorde grundigt igår. Det går over igen.

Det hjælper jo så ikke på humøret, at alt det jeg troede, jeg skulle nå over 2 dage, skulle jeg pludselig nå over en dag, fordi min far i sin visdom, skulle have bilen igen allerede imorgen. Jamen selvfølgelig, så styrter jeg rundt og når det hele idag!!!

Så kom jeg hjem og glædede mig til at installere det her plugin til WordPress. Et comment-plugin, og efter at have hentet udpakningsprogrammer og Guderne skal vide hvad, så lykkedes det. Installeret og aktiveret – og hvad sker der Nada – Hjælp Someone!!! Så lige nu er mit humør altså nede!

Opdateret 18. februar 2021

3 thoughts on “Hjælp!!!

Der er lukket for kommentarer.