Lige før afgang

Så sidder jeg her “med katten på skødet” – nej hun putter på min seng 🙂 – det var et udtryk mor altid brugte, og nu hvor hun ikke er her mere, dukker de ofte op, hendes udtryk. Hun sagde tit – “Nu kan du vente til jeg ikke er der mere, så kan du se mange af de ting jeg sagde, var rigtigt”…og hun udtrykte også, at jeg ville huske, hvad hun havde sagt – og det gør jeg mor,og ja du havde ret! ;-)……Jeg savner min mor! 🙁

Nu har jeg forsøgt at begrænse mig til 4 links pr. kategori, og så har jeg endda meget færre kategorier end jeg kunne ønske mig. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal løse det, men jeg får vel kigge på det, når jeg kommer hjem. Der er sikkert et smart plugin for det også! Jeg er meget glad for min side, og nu mangler jeg lige et flot banner foroven, og jeg ved godt, hvordan det skal se ud, men hvordan jeg lige får det “ført ud i livet” med min photoshopbog liggende i en flyttekasse et sted, det ved jeg ikke lige, men vi må se.

Har lige ringet til min gamle far og sagt pænt farvel. Jeg skal ud af døren om en times penge. Det med øjendråberne – jeg overgav mig. Det er ikke at spøge med øjne, så jeg sidder nu her foran jer iklædt mine ikke særlig flatterende briller, og skriver. Det var blevet tiltagende svært at have linserne på de seneste dage, så jeg tænkte, at det nok ikke var smart at give infektionen en uge at blive værre i. Så jeg drypper – hver 2. time!!! 🙁

See ya later…..!

1 thought on “Lige før afgang

  1. Håber at du får en rigtig god tur. Glæder mig til at hører om den, og evt se nogle billeder.
    Selvom man ikke altid vil, ja så kommer man tit til at ligne sine forældre. For mig er det en måde at se at jeg er blevet ældre, for jo ældre jo mere ligner jeg mine forældre. Bruger deres udtryk og nogen gange deres gesture.
    God ide ikke at lade en infektion blive værrer, det er aldrig en god ide.

Der er lukket for kommentarer.