Ude godt, hjemme bedst…

Så er jeg kommet hjem fra Frankrig, og jeg må sige, det er SKØNT at komme hjem. Til trods for jeg forlod det Sydfranske, med en klar blå himmel og vel omkring 10 grader, ihvertfald – det var meget lunt, og en fantastisk opstigning over alperne.

Jeg var lige ved at komme for sent til flyveren (skal nok fortælle hvorfor senere), så jeg var noget svedt og oprevet, da jeg endelig nåede lufthavnen – så jeg skyllede efter med en dobb. G&T. Vi lettede 20 min. for sent, men landede alligevel nøjagtigt til tiden.

Skal nok skrive mere om turen og alting en af dagene. Lige nu skal jeg lige lande og hvile mig lidt – jeg er godt nok træt – jeg har gået flere mil med smerter en masse til følge.

Foreløbig god weekend fra mig – som nyder at være hjemme igen! 🙂 Og tak for kommentarer til de sidste indlæg – flere modtages med tak!

4 thoughts on “Ude godt, hjemme bedst…

 1. Hej D.

  Tusinde tak for postkortet. Håber du er landet nu. Har været ude at ride her til morgen. Det var hundekoldt. Tæerne føltes som 10 isklumper. Glæder mig til at høre om turen.

  Knus
  Birgitte

 2. Tak for de søde hilsener! Jeg er gået igang med berretningen om turen. Nej jeg håber ved Gud heller ikke, jeg bliver forkølet, men det er der nu ikke noget endnu der tyder på.

 3. Velkommen hjem. Glæder mig til at hører om turen.
  Kan godt se at det er noget af en temperaturforskel. Så håber ikke at du bliver forkølet.

Der er lukket for kommentarer.