“Forbudt kærlighed” af Elileen Goudge

Jeg har fået læst to bøger på min ferie. Den ene startede jeg på for evigheder siden, og kunne ikke rigtig komme igang. Da jeg endelig “fik hul på” den, var den faktisk god. Jeg ved ikke, synes, jeg havde svært ved at koncentrere mig, inden jeg tog afsted, men fik da hul på den som sagt.

Bogen handler om de her tre døtre, hvis mor og far, har været gift i evigheder. Vi kommer ind bag facaden af hver af døtrene. Det er lidt forvirrende i starten, at holde styr i dem, også fordi vi hele tiden springer rundt i dem. Den udløsende faktor for historien er det triste faktum at moderen så pludseligt som et lynnedslag myder faderen. Og døtrene prøver af åbenlyse grunde, at finde ud af hvorfor, det kunne gå så galt, og hvorfor det skulle være nødvendigt. Jeg vil ikke afsløre mere, end at sige, at man finder efterhånden ud af, hvorfor bogen hedder “Forbudt kærlighed”. Helt sikkert værd at læse. Eileen Goudge, har også en hjemmeside, som du kan se her.