Plugins og skriverier

Det er dejligt at være hjemme, det er helt sikkert. Jeg tror, jeg er mere hjemmemenneske end jeg troede, jeg var. Kan rigtig godt lide at komme ud og se noget, men helt ærlig, så vil jeg godt nok helst være hjemme. Det bunder selvfølgelig også i mit helbred som virkelig hæmmede mig på turen. Jeg havde så ondt indimellem, at havde nogen tilbudt mig en rullestol, så havde jeg med glæde taget imod den. Det viser også nødvendigheden af at tabe de overflødige kilo, og jeg tæller allerede point, så…..! Jeg blev virkelig skræmt over i hvor dårlig forfatning jeg er. Jeg synes jo, jeg går og klarer mig herhjemme, og det gør jeg da, men når jeg skal ud i en større sammenhæng, bliver det tydeligt, hvor dårligt jeg går, og i hvor dårlig form jeg er i. Det værste er, at formen er blevet bedre, så det har været værre. Nu har jeg bare mentalt overskud til at lægge mærke til det. Men at den ikke er god nok, er helt tydeligt. Til gengæld, var jeg hybermotiveret inden jeg tog afsted og turen har kun om noget, gjort mig endnu mere, så også på den led, var det godt. Det er ikke sikkert, det hjælper på mine smerter, at jeg taber mig, men jeg kan næsten ikke se, hvordan det skulle undgå det, og om ikke andet, så hjælper det på så meget andet, så uanset skal det jo af.

Hvad værre er, så hjælper mine smertestillende piller mig ikke ret meget mere, og eftersom de er vanedanende er det jo nok det faktum, der spiller ind også – at kroppen har vænnet sig til det. Tager jeg den hele dagsdosis = 1 tablet på en gang, så bliver jeg dårlig og får kvalme, og det tager ikke engang smerterne, når jeg går, så jeg holdt helt op med at tage dem på den måde. Ikke ret godt, men jeg håber, træning vægttab og bedre form vil hjælpe sit. Det er desværre alt, der er at gøre ved det medmindre jeg ligefrem når til at skulle have nye hofter, hvilket desværre nok kan blive en realitet også. Men lige nu orker jeg da ikke, at overhovedet at tænke i de baner!!! 🙁

Jeg har brugt dagen idag på at finde ud af lidt om plugin’s til wordpress, og jeg har fundet et anti-spam et Askimet, jeg skal have installeret. Jeg har ingen problemer endnu, men så vidt jeg kan forstå på det, så er det vist en given ting, på et tidspunkt, og der er ingen grund til at vente på det kommer. Det jeg ledte efter, var noget til styrring af mine links, og det har jeg ikke fundet endnu, og ved slet ikke, om det findes, men når jeg ser, hvad der findes, så kan jeg ikke forestille mig andet. Vi må se….men hver gang jeg leder, støder jeg på noget spændende og nye blog’s der skal udforskes og jeg fandt meget spændende, da jeg idag skulle skrive om turen til Frankrig og finde lidt links til det også. Nu er mine skuldre ved at tage livet af mig, men jeg har retfærdigvis også siddet her lææænge nu, så jeg vil gå ind og lægge mig lidt på fifaen, og så regner jeg med, at få skrevet “sagaen” fra turen færdig imorgen, og lægge den ud, men så må I få billederne senere.

God lørdag til jer… 🙂

3 thoughts on “Plugins og skriverier

 1. Dejligt at have dig hjemme igen, søde.
  Glæder mig til at nærlæse din blog, men det blir ikke i aften – for jeg er selv først næsten lige landet *S*.

  Knus
  Lotte

 2. Hej Gitte

  Ja det er da tænkt på, hvilket du jo ikke kan vide. Mit problem er, at det jeg får er morfin allerede, og jeg kan ikke tåle kunstig morfin heller, så der er nok ikke meget at gøre, for gigtmidler hjælper ikke. Men tak for tanken, det var sødt af dig. Men akupunktur var nok en løsning, der var værd at prøve. Nu vil jeg se, hvor meget det aftager med kiloene rasler af, og så må vi tage den derfra.

 3. Der er ikke andet at gøre end at du tager det stille og roligt, i et tempo som kroppen kan holde til. Det andet er ikke til at holde til.
  Har du overvejet at få et alternativt præparat til dine smertestillende. Så du kan veksle i mellem dem. På den måde vænner kroppen sig ikke lige så meget til pillerne.
  Kan af personlig erfaring anbefale akupunktur mod smerterne, det hjalp mig. Men jo heller ikke sikkert at mine smerter var lige så slemme som dine.

Der er lukket for kommentarer.