Deja Vu!

Nej, lad mig sige det med det samme, jeg så ikke Melodi Grand Prix! Det holdt jeg op med for mange, mange år siden, og jeg savner det ikke. Med gårsdagens resultat in mente, slet ikke!

Jeg var til en anderledes koncert i verdensklasse på det helt sublime niveau! Ikke sådan helt rigtigt, men alligevel, for det var mindst lige så godt som at være der selv, og var et deja vu tilbage til da jeg selv var til koncert med Dire Straits 27. juli 1992. Koncerten jeg var til igår, var godt nok på TV2 Charlie, og var faktisk optaget i 1992 i Holland og Frankrig, så det har været samme koncert, jeg var til.

Og den var fabelagtig! Mark Knopfler og gutterne er bare cool! Ja, cool! Det er ikke noget, man er, når man er hverken 15 el. 20 år gammel, det er noget man er, når man har så mange års erfaring, og helt uden selvhøjtidlighed, kan fyre den så proffessionelt af, uden den store bravour, og stadig i øsregnvejr fastholde publikum i et jerngreb af begrejstring. Ingen smarte dansere el. dansetrin overhovedet, “bare” en gennemgribende passion for det man laver – så bliver resultaterne også derefter. I verdensklasse – og det er Mark Knopfler – helt genial!!

Inden koncerten på Charlie, var der en udsendelse med Mark Knopfler, hvor han fortalte, om hvordan det hele startede, og en rigtig sympatisk og helt nede på jorden fyr, der iøvrigt elsker biler og kører lidt ræs, hvilket udlever en gammel drengedrøm. Koncerten startede sent, men da jeg først var der, blev jeg grebet og kunne ikke løsrive mig før koncerten var slut kl. 01.30! Så jeg kom faktisk sent i seng takket være Hr. Knopfler.

Som jeg skrev for noget tid siden, har jeg været lidt ude at trit med at høre musik, men det kommer igen nu. Og lige nu sidder jeg selvfølgeilg og hører Dire Straits – “Love over gold”. Derudover har jeg “On every Street (deres sidste). Og koncerten igår foregik også i øsregnvejr, hvilket ikke gjorde det mindste for publikums begejstring over solid gedin rockmusik, leveret på bedste vis, og så har de som illustration, nok det flotteste lysshow, jeg har set, hvilket man også fik noget af en fornemmelse af igår. Synd for dig, hvis ikke, du så denne fantastiske koncert. Jeg vil så håbe, du får chancen en anden gang, for det var og er verdensklasse!