Hm, ikke sikker!

Så fik jeg lidt mad, og et bad også! Jeg var kommet til at fryse af at sidde her så længe, som jeg havde. Men jeg har da også udrettet noget her. Nu har jeg tænkt lidt over det her, og jeg er ikke betinget sikker på, om det forholder sig, som jeg sagde før…. nu får vi se, hvis jeg lykkes, så er det ikke! 🙂

Skulle lige finde rejsemuligheder for en veninde på Lolland-Falster, som skal herind til noget behandling. Det har jeg så gjort via Rejseplanen, som er helt genialt at finde ruter på. Det er først for nyeligt, jeg selv fandt den, og synes, den er et dejligt værktøj, når man skal nogen steder.

Som jeg skrev til en anden blogger før, så har jeg fået et andet underligt problem med wordpress. Jeg ville lave en kategori, der hedder “venners link” og det kan jeg også godt,og jeg kan også tilføje dem, men når de vises på forsiden viser den ikke forklaringsteksten med ligemeget, hvad jeg gør??? Nu har jeg flyttet dem op i “Diverse” og der vises de fint – nogen der har en forklaring? Det ville jo så i givet fald være den sidste kategori i rækken, men det har aldrig været et problem før! Underlige gerninger sker her 😉 Nej der sker intet, når det skide plugin er til?? Gad vide hvorfor – ved du det?