Er 3. gang lykkens gang?

Ja, jeg håber det skisme! Nu har jeg kæmpet med en (siger øjenlægen, og jeg må jo stole på ham) en øjeninfektion lææænge! Jeg skal nu prøve min 3. slags øjendråber, for det er åbenbart en hårdnakket en af slagsen, jeg er ude i her. Enten det, eller også er jeg ved at blive resistent af alt det antibiotika, jeg har fået i min tid! 🙁 Men kryds lige fingre for, at det her virker, for det skulle kunne slå alt ihjel ifølge ham! Suk!

Har ikke bedrevet meget idag synes jeg egentlig, og dog har jeg da fået lavet lidt. Det er altså uhyggeligt, så hurtigt sådan en dag, den kan gå. Men formiddagen gik med at handle og så var jeg lige en tur på kirkegården med et lys til min mor. Senere var jeg så til øjenlægen og på posthuset, hvor jeg skulle hente en pakke fra Yves Rocher som var kommet, mens jeg var i Frankrig. Der har de iøvrigt butik i Antibes, som jeg var inde og kigge lidt i. Jeg har fået mig en lækker pyjamas, en læbepomade, bodylotion og shower gel til 114 kr. Godt nok et introtilbud, men da jeg har prøvet flere af deres produkter og været godt tilfreds sker der jo ikke noget ved det. Så får vi se, hvad jeg ellers får lyst til senere. Lige nu har jeg godt nok et lager, jeg skal have brugt op :-)  Der er noget med piger og den slags, man føler ikke, man kan få for meget, af den slags, meeen det kan man nu godt 😉