Fejre du?

Valentines dag? Det er om to dage! Egentlig er det vel ikke så meget anderledes end mange andre dage/højtider, hvor man igen sidder alene. Men at det er en dag, hvor man fejre kærligheden til en specielt udvalgt, gør det jo “lidt” sværere, at være en, der ikke har nogen “specielt udvalgt” – kæreste, mand – whatever! Jeg ved jo godt (som min søde veninde påpegede for mig tidligere iaften), at det ikke altid er lutter idyl, når man så endelig får den her kæreste indenfor dørene.  Nej, det er det ikke, men nu vil jeg i det mindste gerne prøve det til en forandring. Have en at skrive det til man føler, uden at skulle lægge bånd på det og vide, at det blev modtaget rigtigt i den anden ende – en der satte pris på ens opmærksomhed, kærlighed og betænksomhed, som ville elske at blive forkælet – og forkæle selvfølgelig. Som jeg kunne fortælle, at jeg synes, han var dejlig, sexet, smuk og kærlig og vise ham det! Det må da være muligt el.?

Nu vi er ved idyllen – så har jeg nu flere gange oplevet folk der bliver i helt håbløse forhold i årevis. Her taler vi ikke 1-2 år for at give tingene en chance, og måske af hensyn til små børn el. hvad ved jeg af grunde. Tro mig, jeg er stor fortaler for, at man giver tingene en chance og arbejder med tingene – helt sikkert. Men jeg har eksempler på, at folk er blevet i den samme håbløse situation i over 20 år, og intet er forandret. Jo i 2 dage måske, og så er vi tilbage til, hvor vi startede. Sig mig hvad sker der for folk? Man må jo gå ud fra, de tror på Julemanden som jeg sagde til en god ven, der lever sådan – ikke på 20. år, men det er slemt nok! Jeg ved da godt, at man skal nå til det berømte punkt, for at gå – og ofte ved folk det jo godt, men i over 20 år.? Ja, jeg forstår ikke, at man vil spilde både sin egen og andres tid på den måde. Sådan er der så meget….. bare lidt tanker, jeg gjorde om mig om det.