Igen inspireret….

Af Liselotte :-), hvor jeg så dette! Og som jeg selvfølgelig gerne ville glæde, og udfyldte skema for hende – det tager ca. 1 minut, som hun ganske rigtigt skriver!
BlogTjek07 går du på, at du finder ud af, hvem der læser din blog, og hvorfor! Og det er da lidt sjovt og spændende – så derfor ville jeg blive mægtigt fornøjet, hvis du ville svare på det lille skema, som der er link til ude til højre – og du vil da gerne glæde mig ikke? 😉

Ellers har dagen indtil nu ikke budt på de store ting! Jeg har været ude i det skrækkelige vejr – her vådt, vådt og vådt! Var lige forbi min gamle far, og sludre lidt og så videre til apoteket efter 3. omgang øjendråber – husk at krydse fingre! 😉 Og så har jeg siddet her og rodet! Jeg har til min skræk opdaget, at mine faste sider er forsvundet. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fået rodet ved noget, jeg ikke skulle, og det er der “hunden ligger begravet”, men jeg aner ikke hvad, så nu er “gode dyr rådne”! Jeg sætter min lid til min sædvanlige hjælper, når “lokummet brænder” (parden my French) Malene – som har hjulpet mig før. Ligeledes er der sket noget med mine links, som jeg ved Gud heller ikke kan greje! Så jeg håber på “divine intervention” igen! Hvis du kan hjælpe, er du meget velkommen til at melde dig. Nu vil jeg gå ind og slappe lidt af, efter jeg igen har siddet her længe, og så håber jeg, at jeg får styr på det hele tidl sidst – og husk nu 1 minut til skemaet  😉