Gad vide….

Jeg sidder her og tænker på, om alle dem som har en sød og dejlig kæreste, mand/kone, nu også skønner på det, en dag som idag? Var som I ved til øjenlægen forleden og sad i stive 1½ time og ventede, og havde derfor god tid til at læse dameblade. Iøvrigt noget, jeg godt kan lide, men ikke på en ubekvem stol i et venteværelse, og slet ikke i 1½ time! Det er for dårligt, at man skal vente så længe, men det er en anden historie.

I et af de her blade faldt jeg over en historie i en brevkasse. Det var den her pige i 30’erne, der Guddødmig brokkede sig fordi, hun havde den her fantastiske mand, der kunne alting!!! Han kunne murer køkkener, hvis han skulle det, han havde ved siden af en super karrierer, han elskede og støttede hende – og alligevel var det ikke godt nok! Hun elskede ham da, MEN og her kommer det – hun kunne ikke tåle, at han var så succesfuld!!! Hun havde selv valgt, at gå hjemme ved i parantes bemærket – ønskebarnet, de første år! Det kunne hendes mindreværdskomplekser heller ikke holde til, så hun tog så en videregående uddannelse – så skulle man jo tro konen var glad!!! Nej, så synes hun det var på sin plads, at falde for en kollega, som hun var “mere lige med”!!! Det var jo så “på papiret”, for et el. andet sted fornemmede hun vist godt, at noget var skævt her! Ja det skal jeg love for!! Så hun talte med sin mand og “lagde kortene på bordet” – han tilgav hende, og de fortsatte, men var hun tilfreds – nej ikke sådan rigtig! Sig mig lige, hvad hulen sker der lige for folk?? Jeg forstår slet, slet ikke kvinder idag – de vil have det hele og når de så har det, så er det sgu heller ikke nok – jeg kunne ærlig talt brække mig over dem nogengange, helt ærlig! Nu må I sgu tage jer lidt sammen! Jeg ved godt alle ikke er sådan her, men det illustrerede “pint ud i pap”, hvor forkælede og krævende mange er, og slet, slet ikke skønner på, hvad de har.

Til jer der skønner på, hvad I har, så håber jeg, at I får en dejlig Valentines dag, med den I nu har kær!

2 thoughts on “Gad vide….

Der er lukket for kommentarer.