Kvinder og biler

Jaguar Mark II

Igår var der temaaften på DR2 – om biler! Det var noget, jeg nød! Jeg sluger bilprogrammer og er stor fan af TopGear, som jeg ser, så ofte det overhovedet er muligt. Temaet på DR2 igår, var omkring flere aspekter ved biler, og bl.a.. var der den er Trendforsker – mandlig selvfølgelig, der udtalte sig, om hvorfor vi har biler, og hvorfor vi køber den vi gør. Han glemte bare lige et væsentligt punkt, og det er at kvinder også køber biler, og også godt kan lide store, voldsomme, smukke og strømlinenede biler, og det IKKE kun er forbeholdt mænd, som man kunne få indtryk af ifølge ham! Det er ikke rigtigt! Jeg kender mange piger, der godt kan lide biler, og som også gerne ville have en fed Ford Mustang,

Ford Mustang Convertible

en Mercedes, en Audi (det er iøvrigt mit første valg, hvis jeg havde magt som jeg har agt) for slet, slet ikke at nævne Jaguar E, som han mente var en penisforlænger. Det er muligt, men hvad hedder den så, hvis det er en pige, der gerne vil have sådan en? 😉 – jeg ville da ikke sige nej, det er helt sikkert. Hvis jeg skulle have Jaguar, var det nok ikke lige den, jeg ville vælge, men det er en mindre detalje i sammenhængen.

Jaguar XJS
Pointen med det her indlæg er, at få frem, at det IKKE kun er mænd der har “våde drømme” om hestekræfter, lak og læder – det har piger også og deriblandt mig! Jeg kunne godt tænke mig, at høre fra andre piger, der elsker biler. Iøvrigt viste de kun een pige med en fed øse, og det var Andrea Elisabeth Rudolph, der kørte i en Austin Healey – fed øse, som jeg også selv har haft kig på engang for længe siden. Så piger kan I lide biler så kom ud af busken og gør profetierne og fordommene til skamme, om at vi kun er til små nuttede el. praktiske biler – not so!

Faktisk har jeg altid haft en stor svaghed for en Pontiac Trans Am Firebird – den er stor, vulgær, voldsom og meget amerikansk – men for hulen den er lækker og bare lyden! Den ses nedenfor her:

Pointiac Trans Am Firebird
Som slutbemærkning skal jeg lige nævne, at der så vidt vides ikke er copyright på nogen af disse fotos. Skulle nogen mene noget andet, så kontakt mig venligst.

6 thoughts on “Kvinder og biler

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » All American - Peterbilt

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Tosset tastatur

  3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » De lækre bilers holdeplads

  4. Helt iorden, der skal jo være noget for enhver smag – men tro nu ikke, at jeg ikke også kan lide nye biler – det kan jeg skam f.eks. Audi’en ❗

  5. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Seneste indlæg

Der er lukket for kommentarer.