Kan det passe?

Hm, jeg undre mig – kan det virkelig passe, at jeg ikke har fået flere indslag i min  BlogTjek07? 🙁 Og skal jeg ikke kunne se andet end kommentarerne endnu? Er der nogen der kan fortælle mig det? Jeg undre mig, fordi jeg har fået usandsynligt mange besøg på min blog, hvilket jeg selvfølgelig er glad for.
Endnu en grå dag truer udenfor og jeg skal have vasket lidt tøj idag. Jeg tog en tur forleden, og må vist til det igen. Det er nu heller ikke det værste. Igår stod den også på blomstervanding, og det gør den også lidt idag. Det lyder åndssvagt, at jeg sådan må dele det op, men jeg har faktisk rigtig mange planter – og så har jeg endda mindre end før jeg flyttede 😉

Synes jeg er helt vildt træt, men så må jeg jo tage en lur senere, og som en anden blogskriver sagde igår, så er det da dejligt, at det er bevist sundt også! Foreløbig god dag til jer derude!

3 thoughts on “Kan det passe?

Der er lukket for kommentarer.