På opfordring….

Af Anita er det nu muligt at lægge en hilsen/kommentar på sit blotte ansigt – hun mener, at mange er blevet skræmt væk, af at skulle logge ind og det er sikkert rigtigt, så det prøver vi uden og ser hvordan det går – jeg vil nemlig meget, meget gerne have kommentarer på mine indlæg, og det har jo ligesom manglet. Så skriv endelig væk!! 🙂

6 thoughts on “På opfordring….

 1. Skræmt væk, det er et godt ord synes jeg. Jeg simpelthen ikke gidet alt det bøvl.

  ‘Tis a life of conveniences! 😉

  Dejlig blog, og tak for at du åbner for sluserne!

 2. Jeg er ihvertfald glad for, jeg nu bliver belønnet med flere kommentarer – kig også gerne tilbage i tidligere indlæg og kommenter af hjertet 🙂

 3. Anita har ret. Hvis jeg skal side og taste kode eller e-mail validering – så gider jeg ikke.

  Vi webbrugere er verdens mest utålmodige folkefærd.

 4. Ã…h nej, ikke ligefrem skræmte, men vanemennesker som vi er, så tror jeg det er lidt rarere, bare at kunne kommentere som man plejer. Men hvad ved jeg 😉

  Nu fik jeg ihvertfald skrevet et par ord på min egen måde. Jubiii 😀

Der er lukket for kommentarer.