Seneste indlæg

Jubii, så fik jeg en feature på mit site, som jeg har ønsket mig længe. Jeg ledte og ledte efter et plugin, men fandt ikke noget! 🙁 Til sidst spurgte jeg i min frustration Michael og han kom op med en stump kode til mig, og “vupti” så havde jeg mine “Seneste indlæg”, som er til stor glæde for mig selv, når jeg skal finde noget, men forhåbentlig også for andre letter det overskueligheden. Der var dog en lille feature, som jeg ikke brød mig om, og straks var min redningskvinde number uno, straks på pletten og fik ordnet det for mig på et splitsekund – så stor tak til både Michael og Malene! 🙂
Jeg mangler besvarelser i min blogtjek – ladies and gents, so get a move on please 😉 Og så kunne jeg stadig godt tænke mig at høre fra andre kvindfolk, der som jeg er gal med vilde og voldsomme biler, ad mit indlæg “Kvinder og biler”. Nu vil jeg gå ind og dyrke en anden voldsom interesse nemlig retsteknik. Hver torsdag er der “Crime night”Discovery, og jeg “sluger” det hele med stor interesse – sygt sikkert, men spændende synes jeg! Især er jeg vild med at se Dr. G. Kan I have en god torsdag aften.

4 thoughts on “Seneste indlæg

  1. Crime night er jeg også vild med!! Jeg glemmer som regel bare at se det…*G*. Biler?? Tjoh… jeg er da ved at finde ud af hvad de koster i reparationer…(o; Ønsker mig en stor fed sort 4-hjulstrækker, det er vist mere mig *S*.
    Knus

  2. Du er absolut ikke eneste kvinde der har hang til biler, og slet ikke hurtige biler. Selv er jeg tilhænger af DB9, corvette og den lidt ældre Porche 911E.
    Mit ynglingsshow på den front er Top Gear, nok mest fordi der er nogle drengerøve som ikke har mistet gnisten der præsenterer.
    Af krimi-shows. Ja der er det NCIS og CIS, det oprindelige fra Las Vegas. Men det kommer jo nok med min baggrund som laborant.
    Så nej du er ikke den eneste kvinde med hang til hurtige biler eller blood and guts.

Der er lukket for kommentarer.