Den rigtige vej….

The Flo-jo Workout (1995)

“Nothing is going to be handed to you — you have to make things happen.”
-Florence Griffith Joyner

Det går den rigtige vej nu – jeg kan mærke motivationen bobler i mig! Jeg skal være smart og lækker til sommer, og kunne købe nyt tøj, og føle mig kvindelig, lækker og sexet igen! Nej hvor jeg glæder mig. Vejen frem – jeg tæller points med Weightwatchers, og det går rigtig godt. Derudover er jeg begyndt at lave motion efter videobånd. Indtil nu er det mest blevet til ½ time, men det er hver morgen til gengæld. Det her bånd er delt i 2 programmer, og der er del 1 og 2, og man kan så tage del 2 med, når man synes, man er blevet god nok. Jeg har prøvet forleden, og det gik, men jeg var godt nok smadret bagefter. Imorgen tror jeg, jeg vil prøve igen. Jo mere motion jeg får puttet på, jo mere forbrænder jeg, og jeg kommer jo også i form – og dét trænger jeg til. Min ryg plager mig noget, og jeg skal for dens skyld – og restens, igang med min ugentlige svømmetur. Det er altså godt for ryggen. Jeg har ikke været i den lokale svømmehal siden jeg flyttede, men det kommer også. Så jeg er faktisk godt tilfreds med mig selv lige p.t. – nu har jeg været så letsindig at fortælle om mine anstrengelser her, så nu “hænger jeg på den” også i den forstand, men det er kun godt, for det skal holdes nu, til kiloene er væk!

Florence Griffith Joyner, (Olympisk Guldvinder 1988) døde tragisk ganske pludseligt i 1998. Hun satte rekorder på 100 og 200 meter, som den dag idag, ikke er slået. Se også på Wikipedia!

4 thoughts on “Den rigtige vej….

  1. Tusind tak Tina, jeg får brug for det, jeg har også en ikke særlig stærk rygrad normalt, men den må altså til at være af det stærkeste stål, for det går ikke længere nu!!! Jeg kan godt, jeg har gjort det før, og så skete der….lang historie 😉

  2. Rigtig meget held og lykke :O) Jeg er også officelt igang med kostomlægning. Men jeg har desværre rygrad som en regnorm for tiden :O(

  3. Jamen jeg skal skam overtale mig selv HVER morgen – du ved, hvis vi skal vente på, at få lyst, kommer vi til at vente længe! Og jeg oplever faktisk, at når jeg så kommer igang, så får jeg det så godt med det, og det husker jeg på næste morgen, når jeg ikke gider – alternative vej? Hvad går den på?

Der er lukket for kommentarer.