The Bone Collector


The Bone Collector
Denzel og Angelina Denzel og Queen Letifah

Jeg så film igår, og selvom det er en gammel film, og den var med Denzel Washington, havde jeg ikke set den ;-). Denzel er absolut en favorit, både fordi han er en god skuespiller og selvfølgelig fordi han er så smuk, at man næsten taber vejret. The Bone Collector handler om en politimand, der er blevet lammet ved en aktion nogen år før, men hvis ekspertise, man stadig trækker på, og i det her tilfælde godt det samme, for han er ved at opgive ævred. Det er ikke så underligt, da han kun kan bevæge en finger. Med til at give ham livsgnisten udover opgaven (at fange en pervers massemorder), er den unge politikvinde, som spilles af Angelina Jolie. Hun gør det rigtig godt, og i det hele taget spilles der godt. Svagheden ved filmen er historien! Jeg vil give en anden anmelder ret i, at slutningen er for svag. Det er en underholdende velspillet film, som man sagtens kan bruge tiden på, uden at fovente et mesterværk. Der mangler lige det sidste. Som Denzels – Lincoln Rhyme’s private sygeplejerske ses Queen Latifah, som også gør det rigtig fint.

The Bone Collector, er bygget over en bog af Jeffrey Deaver, som har skrevet en serie, om Lincoln Rhyme, bogen kan lånes på engelsk på biblioteket.