Venner i nøden

“Garbo” copyright deborah.dk

Det er altså dejligt med de søde tøser og gutter man møder herinde i kraft at sin blog. 🙂 Nu havde jeg gået og forestillet mig, hvordan jeg ville have min header til at se ud, men manglede værktøjerne til at implementere det i praksis. Straks hjalp Anita mig og lavede det lige som jeg havde forestillet mig det. Super, duper sødt af hende! Tusind tak! Hverken hende el. jeg er dog super i koderne, så vi kunne ikke få det sat ind, men det håber jeg så, en anden hjælper kan – og der har ikke været, det hun ikke har kunnet klare indtil nu. Det er jo fantastisk. 🙂
Ellers ikke meget, jeg vågnede kl. 06.00 hvilket var alt for tidligt, så jeg lå og læste lidt i min bog, som bare er rigtig god. Bogen findes også på dansk og hedder der “Den Gode Hustru” – du kan læse mere om den her. (det er godt nok på lydbog, men beskrivelsen passer – litteratursiden var nede). Jeg blev hurtigt træt igen, og selv “Garbo” synes det var alt for tidligt at vågne. Da jeg så faldt i søvn igen, og sov til kl. 10, blev jeg vækket af hende, for nu ville hun godt nok have noget morgenmad, hvilket vel egentlig også er rimeligt nok 😉 Før man har prøvet at høre, hvor højt hun kan “skrige”, vil man tro, det er løgn! *Griner* Så jeg stod op.

Dagen idag er sådan en sløv en, hvor jeg ikke bliver helt vågen, og hvor jeg har ondt og egentlig ikke har det specielt godt. Så jeg vil bare nusse rundt uden at bedrive det helt vilde – og dog, det har jeg jo, med hjælp har jeg lige om lidt fået mig en superflot header – god og afslappende søndag derude!

10 thoughts on “Venner i nøden

 1. Det er så fornemt så fornemt, 🙂 og så skal jeg gerne PRØVE at forklare bagefter Anita! Hvor god jeg er til det, skal jeg lade være udsagt, men ihvertfald så er det spændende 😉

 2. Det er skam ganske let Anita ;OP
  Nødden ER knækket… Nu skal jeg bare lige køre datteren hen til hendes veninde og tilbage igen, så overrækker jeg det hele til Deborah – selvfølgelig assisteret.

 3. He he, det tror jeg da også, men derfor ville det nu alligevel være rart også at få knækket nødden her, hvor det er synligt, for det var jo netop ikke bare lige at smide billedet ind og derefter omdøbe i koderne (som det normalvist plejer at være).

  PS. Kubrick-themet er dog et af de mest voldsomme themes jeg har set mht. css-sider og koder. Jøsses, hvor har jeg ondt af nybegynderne, som gerne vil arbejde lidt med designet! Er lige før jeg siger UD med det og led efter et andet du kan li’ og som er væsentligt nemmere at arbejde med 😉

 4. Tak for hilsen begge to – Ole, jeg har skrevet privat til dig om Header problematikken 🙂

  Ja, “Garbo” er sød og 14, snart 15 år gammel, så hun er også deroppe af efterhånden. Fotoet har jeg taget i mit første hus på Falster, så det er ved at være nogen år siden, men hun ser jo ligesådan ud. Tak for roserne 😉

 5. Glæder mig til at se den nye header.
  Ja det er utroligt hvor højrøstede katte kan være, især når der er noget de vil have. Min den gamle kat (hun er 16), er åbenbart blevet dement. For hun kan finde på at kalde meget højt midt om natten, hvilket jo kun kan gøre mig glad for at den bor hos mine forældre. 🙂
  Men Garbo er godt nok sød at se på, flot billede af hende.

 6. Det er Kubrick themet du kører, så du behøver egentligt blot navngive dit nye header “kubrickheader.jpg” og uploade det til image-mappen… Så går det helt af sig selv…

Der er lukket for kommentarer.